Reilu prodekolainen -äänestys

Mikä on Reilu prodekolainen?

Henkilö ottaa muut huomioon ja on aina auttamassa. Reilu prodekolainen on tapahtumissa luomassa tunnelmaa, tukemassa muita tutaklubilla ja pitämässä huolta opiskelijakavereidensa hyvinvoinnista. Henkilö ylläpitää tunnelmaa killassa ja tervehtii toisia aamuisin. Lisäksi hän pitää kiltahuoneen siistinä.
Reilu prodekolaisen ei tarvitse omistaa kilometrin kilta-CV:tä, eikä hänen tarvitse saada 100 opintopistettä vuodessa viitosen keskiarvolla. Reilu prodekolainen on henkilö, joka tuo hymyn jokaisen kiltalaisen huulille.
Äänestys on auki marraskuun loppuun asti killan nettisivuilla. Eniten ääniä saanut palkitaan kahden hengen yöllä Hotelli Kämpissä Mannerheim-sviitissä sekä illallisella. Paketin arvo on noin 3500 euroa. Palkinnon tarjoaa ja tulee jakamaan Prodekon pikkujouluissa Capmanin Senioripartneri Ari Tolppanen!

HUOM!. Äänestäminen vaatii sisäänkirjautumisen!

This poll is closed! Poll activity:
start_date 21/10/2014 10:37:27
end_date 05/12/2014 23:59:59
Poll Results:
Kirjoita alle ehdokkaasi koko nimi

Verkostot

Löydä Prodeko sosiaalisesta mediasta!

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.