Vuoden opettaja -äänestys

Prodeko on perinteisesti palkinnut vuoden opettajan ja nyt on taas tullut aika tehdä tämänvuotinen valinta. Vuoden opettaja palkitaan toukokuun lopulla GP:ssä.

Valinta tapahtuu suljetulla äänestyksellä. Kirjoita alla olevista kentistä ylempään sen opettajan koko nimi, kenelle haluat äänesi antaa. Alempaan kenttään voit halutessasi kirjoittaa lyhyen perustelun valinnallesi. Äänestäminen vaatii sisäänkirjautumisen prodeko.orgiin ja kullakin on luonnollisesti vain yksi ääni. Äänestys on auki GP:tä edeltävän viikon loppuun asti, eli sulkeutuu 17.5. 23:59.

Kukin voi tietenkin itse valita millainen on hyvä opettaja ja perusteet voivat sisältää muitakin meriittejä kuin perinteisen opetuksen. Äänestä siis suosikkisi vuoden opettajaksi ja saavu 22.5. Uunisaareen GP:n muun ohjelman oheessa kuulemaan äänestyksen lopputulos.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.