TUASille lisää väkeä

Kuten jotkut ovatkin jo kuulleet, niin Sähkötekniikan korkeakoulu (ELEC) muuttaa kesän aikana Open Innovation Houselle (OIH) ja TUAS-talolle. Korkeakoulun perässä myös Sähköinsinöörikilta (SIK) ja Inkubio muuttavat TUAS-talolle ja varsin lähelle meitä. Tämä aiheuttaa muutoksia myös Prodekolaisten tilankäytölle.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Käytännössä joudumme luopumaan ainakin neukkareista 1141-1144 sekä ilmeisesti Selvitystilasta. ELECin opintopalvelut kuulemma muuttavat neukkaritiloihin. Käytävillä tulee myös olemaan todennäköisesti huomattavasti enemmän ihmisiä kuin tällä hetkellä. Samalla myös TUASin kirjastoa uudistetaan ja kirjastosta onkin tarkoitus tulla HUBimaisempi kuin mitä se nykyisellään on.

Alla kuvat SIKin ja Inkubion sijoittumisesta TUAS-talolla:

Screen Shot 2016-03-14 at 16.08.09

tiedote

Lisää aiheesta SIKin nettisivuilla: http://sik.ayy.fi/fi/news/1635/Killan+uudet+tilat+TUAS-talolla

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.