Kesäopetuksesta ja varsinkin kesäkandista

Jäikö kesätyöt hankkimatta? – Ei hätää!

Kaikista säästöistä huolimatta Aallossa järjestetään tänäkin vuonna jonkin verran kesäopetusta ja kesäkandi. Kesäkandin ilmoittautumisaika on 14.4.- 15.5. Oodissa. Kesäkandia varten on myös tehtävä ennakkotehtävä, jonka viimeinen palautuspäivä on 25.5. Lisätietoja kesäkandista löytyy MyCoursesista.

Mikäli näistä vaihtoehdoista et löydä mieluisia kursseja, voit katsoa myös löytyykö tutkintosi kursseja Aallon avoimen yliopiston kesätarjonnasta. Kursseilla on eri koodit kuin tavallisilla kursseilla (vaikka kyse olisikin samasta kurssista), mutta niitä voi siitä huolimatta sisällyttää hopsiin. Huomaa että nämä kurssit ovat maksullisia myös Aallon opiskelijoille.

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.