Yrityssuhteet

Killan yksi tärkeimmistä tehtävistä on tutustuttaa kiltalaiset yritysmaailmaan. Prodeko tekeekin yhteistyötä lukuisten yritysten kanssa monin eri tavoin. Tälle sivulle on koottu erilaisia vaihtoehtoja, joista tarkempia tietoja saa osoitteesta yrityssuhteet(at)prodeko.org!

Harjoitustyöt

Tuotantotalouden opintoihin kuuluu yrityksille harjoitustöinä toteutettavia projektikursseja. Harjoitustyön teettäminen opiskelijoilla on luonteva tapa hyödyntää motivoituneita tekijöitä konkreettisissa projekteissa, sekä tehokas rekrytointikanava opiskelijoiden näyttäessä osaamisensa käytännön työssä. Projektikurssit ovat mieleenpainuvin osa opiskelua, ja niihin osallistuminen on erinomainen tapa kehittää yrityskuvaa.

Rekrytointiviestit

Prodekon kautta on myös mahdollista ilmoittaa avoimista työpaikoista, harjoitteluista tai diplomityöpaikoista. Ilmoitukset välitämme Prodekon omalle foorumille, jonne jäsenet pääsevät kirjautumaan tunnuksillaan.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat killan vuoden hienoimmat ja isoimmat juhlat. Paikalle kutsutaan noin 200 vierasta, joista yli puolet on tuotantotalouden opiskelijoita. Loput vieraista ovat jo työelämään siirtyneitä Prodekon alumneja, kutsuvieraita sekä Tuotantotalouden laitoksen professoreita.

Vuosijuhlat tarjoavat yritykselle erinomaisen mahdollisuuden saada kohdennettua näkyvyyttä tuotantotalouden ja muiden Aalto-yliopiston opiskelijoiden joukossa sekä samalla tukea vuosijuhlien onnistumista. Tarjoamme yrityksille lukuisia erilaisia vaihtoehtoja juhliemme sponsorointiin.

Prodeko Network

Prodeko Network on yhteistyömalli, joka luo luontevan rajapinnan opiskelijoiden ja toimialansa johtavien yritysten välille. Yritykset saavat etuoikeutettua näkyvyyttä ja tunnettuutta killassa ja opiskelijat tutustuvat potentiaalisiin työnantajiin. Prodeko Networkin tavoitteena on kestävä, pitkäaikainen yhteistyö, josta molemmat osapuolet hyötyvät.
Lisää tietoa Prodeko Network -yrityksistä.

Excursiot

Prodeko käy vuosittain useilla kymmenillä excursioilla. Excursiot antavat yrityksille oivallisen tilaisuuden kertoa opiskelijoille itsestään ja toimialastaan. Opiskelijoille excursiot tarjoavat mahdollisuuden keskustella kiinnostavien eri alojen ammattilaisten kanssa ja näin tutustua yritykseen pintaa syvemmältä. Yritysvierailut ovat kesätyökokemusten lisäksi suurin mielipiteenmuokkaaja opiskelijoiden yrityskuvaa luotaessa. Mikäli yritys olisi kiinnostunut järjestämään excursion, auttaa Prodekon excumestari (excumestari(at)prodeko.org) mielellään ikimuistoisen yritysvierailun suunnittelussa.

Mainostaminen kiltalehti Prolekossa

Prodeko julkaisee vuodessa noin neljä numeroa kiltalehti Prolekoa. Yrityksille Prodeko tarjoaa mahdollisuutta ostaa juttu- ja mainostilaa lehdestä.