Yrityskaupat osana kasvustrategiaa

Valmentajat: Risto Siilasmaa, Kimmo Oila, Timo Vuori, Robin Gustafsson


ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUNUT

Avaussessio ma 15.10. klo 17.00 @ Donor’s Lounge, Aalto-yliopiston Tietotekniikan talo, Konemiehentie 2 (Otaniemi)

Mitä? Afterwork-kurssin tarkoituksena on pohtia yrityskauppojen toteutusta niin ostajan kuin ostettavan yrityksen johdon näkökulmasta. Teema liittyy laajempaan kasvustrategioiden viitekehykseen. Kurssilla sinulla on tilaisuus:

Keskustella vertaisryhmässä yrityskauppoihin liittyvistä kokemuksista

Kuulla asiantuntijaalustuksia yrityskauppoihin liittyvistä teemoista (mm. startegia käytännössä, organisaatioiden integrointi)

Kerätä palautetta kollegoiltasi

Vahvistaa omia jatkuvan oppimisen käytänteitä

Kurssin myötä yrityskauppoihin liittyvä työkalupakkisi karttuu mm. Siilasmaan sotatarinoiden ja lakimies Oilan käytännönkokemusten kautta.

Kurssi koostuu neljästä 2,5 tunnin työpajasta, henkilökohtaisista tehtävistä sekä vertaiskeskusteluista. Kurssin keskeisessä osassa on osallistujien omien kokemusten jakaminen, fasilitoidut keskustelut sekä asiantuntijapuheenvuorot. Kurssi on samalla pilotointia uudenlaisesta oppimis- ja alumnitoiminnasta.

Kuka? Kurssille valitaan noin 20 Prodeko alumnia, joilla tulee olla vähintään 5+ vuotta työkokemusta. Valintakriteereinä ovat kokemus  ja/tai kova kiinnostus aiheeseen, vahva motivaatio henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä mahdollisuus sitoutua koko kurssiin.

Milloin? Missä? Afterwork-tapaamiset järjestetään loka-joulukuussa. Aloitustapaaminen on maanantaina 15.10. klo 17. Alustavat päivämäärät muille tapaamisille ovat:  ma 5.11., ma 3.12. ja ke 19.12. Tapaamiset järjestetään Helsingissä tai Helsingin läheisyydessä. Tapaamispaikat vahvistetaan myöhemmin.

Fasilitaattorit:
F-Securen perustaja ja Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Lexia Asianajotoimiston osakas lakimies Kimmo Oila, Tuotantotalouden laitoksen strategiaprofessorit Timo Vuori ja Robin Gustafsson.

Käytännön järjestelyissä voi kääntyä Perttu Rönkön (perttu.ronkko@iki.fi) tai Heikki Koposen (koponen.heikki@gmail.com) puoleen.

Ilmoittaudu